Optredens en waterpret tijdens Yufestival

Aalsmeer – Het eind van het schooljaar werd letterlijk spetterend gevierd bij Yuverta vmbo Aalsmeer. Het hele schoolplein werd omgebouwd tot een heus festivalterrein. Na een lange periode kan en mag het weer en pakte de vmbo-school uit met een groot podium, zwembad met waterglijbaan, silent disco, photobooth, een stormbaan en oud Hollandse spelletjes. 

Op het hoofdpodium waren er de hele dag optredens van onder andere Jayh, Sjaak, Team Rush Hour en DJ’s Smokehouse en Twindo. Eten was er in de food area, waar verschillende foodtrucks te vinden waren. Alle leerlingen van de school kregen een activiteitenkaart en konden zo aan alles deelnemen. De zon scheen, de temperatuur was hoog en de vakantie is aangebroken, het feest was compleet! 

Gepubliceerd: 12 juli 2022 om 23:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×