Schiphol zoekt beveiligers

Schiphol – De afgelopen weken is het druk geweest op Schiphol. En deze drukte zal tijdens de zomermaanden aanhouden. Om zoveel mogelijk mensen aangenaam en veilig op reis te laten gaan en  wachtrijen en -tijden voor reizigers terug te brengen, zijn er meer beveiligers nodig. Daarom is Schiphol Group een nieuwe extra wervingscampagne begonnen.

De campagne is gericht op mensen die van actie en aanpakken houden, die graag in contact staan met anderen en kalm blijven in alle situaties. We spreken mensen expliciet aan op hun instelling en mentaliteit. Ervaring in de beveiligingsbranche is geen voorwaarde. Het motto van de campagne is: “We hebben je nodig!“

De campagne vindt voornamelijk online plaats. Schiphol als toekomstige werkplek wordt gepromoot op verschillende sociale mediakanalen. Ook worden er gedurende de maanden juli en augustus wervingsspots uitgezonden op digitale radiozenders.

Op de website www.schiphol.nl/beveiliger kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie.

Gepubliceerd: 8 juli 2022 om 21:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×