Aalsmeer Centrum deelt tijdens werkzaamheden cadeautjes uit

Aalsmeer – De komende maanden zijn er werkzaamheden in Aalsmeer Centrum. De Zijdstraat en het Molenplein worden opnieuw ingericht. Een lange en intensieve periode waar de ondernemers, maar mogelijk ook de klanten, wat overlast door kunnen ervaren. Allereerst gaan de nutsbedrijven aan de slag met de kabels en leidingen en er wordt gestart bij Juwelier Sparnaaij. Hiervoor wordt de straat aan één kant open gegraven en komen er hekken te staan. Volgend jaar wordt de bestrating aangepakt, komen de nieuwe bankjes etc. en komt er vooral ook meer groen.

De winkels zijn uiteraard altijd bereikbaar en klanten blijven gewoon welkom. Maar ‘om de pijn te verzachten’ delen de ondernemers cadeautjes uit gedurende de hele periode dat er werkzaamheden zijn. Iedere week wordt een klant spontaan op straat verrast met een leuk cadeau. Dat kan variëren van bloemen, chocolade, taart, een verwenpakket of een cadeaubon. Wie weet houden wij jou wel aan!

De ondernemers hopen op het begrip en geduld van hun klanten. Ze keken al zo lang uit naar dit moment, want het werd de hoogste tijd dat de straten van het winkelgebied Aalsmeer Centrum aangepakt gingen worden. Na deze eerste fase, komen het Raadhuisplein en het Praamplein aan de beurt.

Foto: Aalsmeer Centrum

Gepubliceerd: 9 augustus 2022 om 16:20 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×