Aalsmeers Mannenkoor Con Amore zingt weer

Aalsmeer – Na ruim 500 dagen verplicht stoppen, gaat het Aalsmeerse Mannenkoor Con Amore het weer proberen. Alle mannen zijn vol goede moed en hebben hun prikken gehaald. Nu is het de taak aan de dirigent om de stemmen weer op peil te gaan brengen. Het is meer dan een jaar geleden dat het koor bij elkaar is geweest.

De Aalsmeerse zangers hopen dat hun vaste stek op de rozentribune nu ook weer de zangplaats kan worden. Uiteraard nemen zij de regels van het RIVM en de Korenbond in acht: met ruime ventilatie en voldoende afstand houden, moet het lukken. Eerst nog wat bescheiden om de stem weer wat te laten wennen, maar hopelijlkspoedig weer het echte werk. Nieuwe optredens zullen zeker in overweging genomen woorden.

Het  belangrijkste is echter eerst nieuwe zangers, want de club is wel wat uitgedund. Het koor heeft nu nog zo’n veertig zangers, maar wil er graag nog wat nieuwe talenten bij hebben en zo het voorbestaan van het koor garanderen. De planning is om begin september alles in gang te zetten.

Gepubliceerd: 16 augustus 2022 om 17:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×