Cross-Over: een Marokkaanse culturele avond

Amstelveen – Op woensdag 14 september is er een avond vol met poëzie, verhalen en muziek van artiesten met een Marokkaanse culturele achtergrond, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, P60, Boekhandel Libris Venstra en de Bibliotheek Amstelland.

Deze avond treden dichter Nisrine Mbarki (om 20.00 uur, Cobra Museum), schrijver Hassnae Bouazza (20.30 uur Bibliotheek Amstelveen) en singer-songwriter Sheyma (21.30 uur, Poppodium P60) op en kun je de tentoonstelling ‘Het andere verhaal’ bezoeken.

Deze eerste editie van Cross-Over staat in het teken van de tentoonstelling Het andere verhaal, te zien t/m 18 september in het Cobra Museum. Gastconservator Abdelkader Benali heeft meer dan 50 Marokkaanse kunstenaars bij elkaar gebracht om een beeld te geven van de ontwikkeling van de Marokkaanse moderne kunst vanaf de onafhankelijkheid in 1956 tot nu.

Foto: Hassnae Bouazza

Gepubliceerd: 29 augustus 2022 om 22:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×