Gedichtentuin dit jaar met een kleurrijke ‘Plus’

Aalsmeer – De opening van de Gedichtentuin 2022 is aanstaande! Zoals bekend is het illustere Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg tijdens de eerste drie weekenden in september te bezoeken voor poëzieliefhebbers en belangstellenden die nooit eerder op de oude Aalsmeerse begraafplaats zijn geweest. Dichters uit de omgeving tonen hier bijdragen, ditmaal gebaseerd op het thema ‘Kleurrijk’. Elke zaterdag en zondag van 3 t/m 18 september is de Gedichtentuin geopend van 12.00 tot 17.00 uur en is vrij toegankelijk. Bij de gastvrouw of -heer van KCA is tevens de bundel met alle gedichten te koop voor 5 euro.

Dit jaar wordt het extra leuk op de Gedichtentuin. Zo zijn er optredens van Marcel Harting en Peter Borghaerts. Marcel is voormalig dorpsdichter van Aalsmeer en draagt voor op zondag 4 en 18 september, om 15.00, mét muzikale begeleiding. Peter is de dorpsdichter van Uithoorn. Naar hem kun je luisteren op zondag 11 september, vanaf 15.00 uur. En tijdens de Kunstroute op 17 en 18 september kun je genieten van optredens van het jonge violistenduo Elin & Michelle.

Wil je meer weten over de Gedichtentuin of wil je je misschien wel aanmelden als gastvrouw/heer voor een ‘shift’ van anderhalf uur? Stuur een mailtje naar Marijke Haremaker via HaremakerJCP@hetnet.nl.

Gepubliceerd: 29 augustus 2022 om 22:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×