Dwarsfluitiste Erica de Ridder in ‘Door de Mangel’

In de eerste editie van alweer het 10e seizoen van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Willy Karsting. Zij is secretaris van de Doopsgezinde kerkenraad in Aalsmeer. Op dit moment woont ze in een monumentaal pand aan de Oosteinderweg, dat ook bekend staat als het huis van Jellie Barendsen. In haar werkzame leven werkte zij als research analist bij de bloedbank Sanquin. In de uitzending noemde de geboren Bussemse zich geduldig, respectvol en positief.

Zoals elke week, heeft ook Willy een nieuwe gast gezocht en gevonden. Als 354e gast schuift op 5 september Erica de Ridder aan de studiotafel. Zij is professioneel dwarsfluitist, geeft dwarsfluitles op de muziekschool in de Haarlemmermeer. Zij geeft ook ‘les op schoot’. Wat dat precies is en hoe de rode draad van muziek in haar leven eruit ziet hoor je op 5 september om 19.00 uur.
Heb jij ook een vraag voor Erica? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Erica de Ridder (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 augustus 2022 om 15:39 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×