'EchtWel' met sidekick Isa, bonus-oma Truus en zeedieren

Hoera, 1 september is weer de eerste donderdag van de maand, tijd voor EchtWel. Deze week is de sidekick van het jeugdprogramma Isa Fens, Isa (8) is gek op zwemmen, dansen en zingen. Isa wil heel graag komen omdat ze eerder dit jaar met haar vader in een radio uitzending was. Isa heeft dus al ervaring.

Te gast is Suzanne de Fockert – Poiesz en ze is Marine Biologe. Ze houdt zich bezig met het bestuderen van al het leven in de zee. Hoe leven de zeedieren met elkaar? Welke verschillende soorten vissen zijn er? Ze gaan haar natuurlijk vragen om ons goed uit te leggen wat zij precies allemaal doet.

En de kinderen Carla en Emma hadden een vacature open voor een oma, Truus Oudendijk werd aangenomen. Ze hebben inmiddels van alles met elkaar beleefd, zoals een Paasontbijt, de avondvierdaagse en het Weekaatje van het schoolvoetbal toernooi. Truus komt samen met haar bonus kleindochters vertellen over de leukste uitjes met opa en oma in en rond Aalsmeer.

Heb jij nu al een vraag voor een van de gasten, twijfel niet en mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan overal ter wereld vanaf 19:00 via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Esther Sparnaaij met sidekick Isa

Gepubliceerd: 30 augustus 2022 om 15:26 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×