‘Door de Mangel’ start het 10e seizoen

Tijdens de zomerweken heeft u kunnen luisteren naar een aantal interessante herhalingen van ‘Door de Mangel’, maar nu is het weer tijd voor nieuwe live uitzendingen. In de eerste editie van alweer het tiende seizoen ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ Willy Karssing.

Op 11 juli was Leo Bakker de laatste gast voor het zomerreces. De Kudelstaarter doet veel voor de kerkelijke ontwikkelingshulp en heeft zijn woning in een vroeg stadium energie neutraal gemaakt. Nu is Leo met pensioen, maar daarvoor was hij voornamelijk werkzaam in de ICT binnen het onderwijs. Nu de Afrika-liefhebber meer vrije tijd heeft, is hij o.a. ook actief als energiecoach voor de gemeente Aalsmeer.

Volgens de vaste opzet van het programma heeft ook Leo een nieuwe gast gezocht en gevonden. Als eerste gast in het nieuwe seizoen schuift Willy Karssing achter de microfoon. Zij is secretaris van de Doopsgezinde kerkenraad in Aalsmeer en doet veel werk voor de Aalsmeerse gemeenschap. Op dit moment woont ze in een monumentaal pand aan de Oosteinderweg, dat ook bekend staat als het huis van Jellie Barendsen. Leo vraagt zich af hoe het is om in een monumentaal pand te wonen en wil graag weten hoe het is om als secretaris van de kerkenraad actief te zijn?

Heb jij ook een vraag voor Willy? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur

Foto: Willy Karssing (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 augustus 2022 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×