Fanny Willems in ‘Echt Esther’

Donderdag 25 augustus is Fanny Willems te gast bij ‘Echt Esther’. Fanny is 43 jaar oud en moeder van 3 meiden en gescheiden. Ze is interieurarchitect en oprichter van Ontpop. Presentatrice Esther Sparnaaij gaat het daar met haar over hebben. Wat is dit? Hoe heeft zij dat opgezet en waarom?

Fanny raakte zichzelf kwijt, niet alleen in de liefde maar ook in werk- en privérelaties. Zij ontdekte echter een patroon èn de manier om dit patroon te doorbreken, zodat zij haar leven op een andere manier kon leiden. Snel werd duidelijk dat meer mensen met dezelfde dingen worstelden en graag wilde weten hoe Fanny dit had opgelost. “Het is mijn missie om bij te dragen aan een fijnere wereld, door het creëren van meer oprechte liefde en verbinding. Juist door de mensen die zo liefdevol en gevend zijn in hun kracht te zetten, zodat zij vanuit zelfliefde en positiviteit een voorbeeld kunnen zijn voor anderen.”

En goed nieuws Truus Oudendijk is terug van vakantie. Dat betekent dat Truus de uitzending weer zal illustreren met een column van eigen hand.

Heb jij een vraag voor Fanny? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl en meeluisteren kan overal ter wereld. Dus ook op vakantie via www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 22 augustus 2022 om 21:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×