'Door de Mangel' met Antoon van den Hoorn 'op herhaling'

Ook in de laatste week dat het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 22 augustus kunt u luisteren naar een herhaling van 14 maart 2022. Antoon van den Hoorn was toen de gast in ‘Door de Mangel’.

De Uiterwegbewoner heeft zijn eigen grondverzetbedrijf en een eigen vrachtauto met een kraan erop. Hij is berucht en beroemd in Aalsmeer. Zijn grote vrachtwagen met oranje zwaailichten is een bekende verschijning in de regio. Antoon noemde zichzelf: bezig, ondernemend en gezellig.

Daarnaast is Van den Hoorn graag bezig met zijn Penta’s, de motoren voor de vaartuigen tijdens de Pramenrace en organiseert hij ’s winters de Barre Bokkentocht.

Dit en meer hoor je komende maandag 22 augustus vanaf 19.00 uur.

Foto: Antoon van den Hoorn

Gepubliceerd: 16 augustus 2022 om 11:30 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×