Fotografe Dolly Pieterson in ‘That’s Life’

Aalsmeer – Donderdag 18 augustus is het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’ weer terug van weggeweest op Radio Aalsmeer. Dit keer voor een uurtje, later hoopt presentatrice Jenny Piet de draad weer volledig op te pakken en maandelijks twee uur het laatste culturele nieuws in de huiskamer te brengen.

Deze week zal zij samen met technicus Rinus van Itterson één gast ontvangen: fotografe Dolly Pieterson. Zij is momenteel bezig met een serie kunstfoto’s met als thema: niemand is volmaakt. Spiegelogie is de naam van haar nieuwe reeks foto’s van mensen die ondanks hun imperfectie laten zien hoe mooi ze zijn. Een zeer indrukwekkend verhaal wat zeker verteld moet worden. Verder natuurlijk muziek en mooie vooruitzichten van aankomende exposities en evenementen. Kortom een uurtje als vanouds over kunst en cultuur in ‘That’s Life’ van 20.00 tot 21.00 uur.

Foto: Dolly Pieterson (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 augustus 2022 om 11:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×