Rijschoolhouder Barry van der Laan op herhaling bij 'Door de Mangel'

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 28 februari jl. Barry van der Laan kwam destijds naar de studio.

Hij heeft een autorijschool. De goedlachse en makkelijk pratende Aalsmeerder noemde zichzelf impulsief en avontuurlijk, maar hij houdt ook van een uitdaging. Regelmatig is hij met zijn ’lesbus’ te vinden op de regionale wegen, maar ook bij de feestweek ‘zit’ hij op de bus.

Dit en meer hoor je komende maandag 15 augustus vanaf 19.00 uur.

Foto: Barry van der Laan

Gepubliceerd: 8 augustus 2022 om 11:05 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×