Heb jij al gestemd voor de Aalsmeer Top 100?

Aalsmeer – Wat is de favoriete muziek van de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart? Staat het nummer ‘Aalsmeer’ van Jan Leliveld opnieuw bovenaan, of wordt het dit jaar iets anders? Al die vragen worden beantwoord, want sinds zaterdag 3 september kan iedereen stemmen op de Radio Aalsmeer Top 100.

Radio Aalsmeer neemt opnieuw het initiatief om een toplijst te maken met de favoriete muziek van de Aalsmeerders. Vorig jaar was de eerste editie, toen nog in de vorm van een Top 300 vanwege het 30-jarig jubileum van de lokale omroep.

Inwoners kunnen vanaf zaterdag 3 september stemmen op hun favoriete nummers via de website van Radio Aalsmeer. De keuze is vrij, elke artiest is te kiezen. Van de gedoodverfde lijstjes-favoriet Queen tot de Hobo String Band, van wereldberoemde artiesten tot lokale helden. Vorig jaar bestond de top-3 uit ‘Aalsmeer’ van Jan Leliveld, ‘Africa’ van Toto en ‘Music’ van John Miles. Gooien zij dit jaar opnieuw hoge ogen of worden het andere heerlijke hits? Je kunt het zelf beïnvloeden door je stem uit te brengen op radioaalsmeer.nl/top100.

De stemperiode van de Aalsmeer Top 100 loopt tot en met vrijdag 14 oktober. De einduitslag volgt kort daarna. Zondag 30 oktober staan Radio en TV Aalsmeer volledig in het teken van de Top 100 en komen alle nummers voorbij, afgewisseld met interviews en leuke items over de muzieksmaken van Aalsmeer en Kudelstaart.

Gepubliceerd: 29 augustus 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×