Het sjoelseizoen start weer op 1 september

Aalsmeer/Kudelstaart – Nog een weekje geduld en dan kunnen de sjoelschijven weer in de gaten gegooid worden! Op donderdag 1 september a.s. start het seizoen 2022-2023 bij Sjoelclub Aalsmeer weer en hopelijk kan er het hele jaar door gewoon gesjoeld worden. Per competitieavond worden er 2 x 10 bakken gesjoeld die meetellen voor de competitie. Iedere sjoeler kan meedoen, want je probeert steeds boven je eigen gemiddelde te gooien. Dit seizoen wordt het 40e Koppeltoernooi gehouden op zaterdag 5 november en in het nieuwe jaar gaat de Aalsmeerse sjoelclub ook een leuk familietoernooi organiseren.

Lijkt het u leuk om te sjoelen? Om de week sjoelen wij op donderdagavond vanaf 20.00 uur in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart. Gewoon een keer meedoen, dat kan ook. Voor meer informatie kijk op de website van de club: www.sjoelclub-aalsmeer.nl of mail naar info@sjoelclub-aalsmeer.nl.

Foto: Ria Scheeuwe

Gepubliceerd: 23 augustus 2022 om 22:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×