Marc Eveleens op herhaling bij 'Door de Mangel

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 31 januari jl. De 335e gast was Marc Eveleens.

Hij was kok van beroep, maar door corona is hij noodgedwongen de bouw ingegaan. De Aalsmeerder kon zijn vak vrijwel niet meer uitvoeren, maar ging niet bij de pakken neerzitten en startte een klusbedrijf. “Ik ben altijd al een beetje handig geweest”, aldus de positieve, ondernemende en avontuurlijke Aalsmeerder die onder andere zonnepanelen installeert. Naast zijn werk is hij een fervent duiker en crossfit beoefenaar.

Dit en meer hoor je 8 augustus vanaf 19.00 uur.

Foto: Marc Eveleens

Gepubliceerd: 2 augustus 2022 om 11:38 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×