Poppentheater Zelen komt naar Boerenvreugd

Aalsmeer – Velen hebben wel eens een voorstelling van Poppentheater Zelen bezocht. De leuke poppenkastverhalen met gezellige liedjes worden met veel plezier bekeken door de jonge bezoekers en hun (groot-)ouders.

Zondag 28 augustus komt het poppentheater met een nieuwe voorstelling voor de tweede keer naar Boerenvreugd. Nu de vakantie om is voor Jan Klaassen, gaat hij weer lekker poppenspelen. Lekker optreden voor de kinderen! Maar daar denkt Katrijn heel anders over. Jan Klaassen moet op zijn zoontje Jantje passen. O jee, hoe moet dat nu? Het wordt nog spannender als blijkt dat Jantje een rood autootje wilt zijn!? Je voelt het al wat er gaat gebeuren: hier en daar botst het tussen Jantje en Jan Klaassen.

De voorstelling is in de hooischuur van destolp. De voorstellingen zijn om 11.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.
Het bezoekadres van de kinderboerderij is Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de voorstelling maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 17 augustus 2022 om 12:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×