Boek ‘Woorden schieten raak’ van Mr. Jack is uit

Rijsenhout – De oorlog in Oekraïne beroert menigeen. Vernietiging en angst zorgen bij veel mensen voor oplopende emoties. De een discussieert erop los, de ander ondergaat het stilletjes. Schrijvers, columnisten, dichters en (foto)kunstenaars voegen daar hun eigen dimensie aan toe: zij verbeelden verdriet en machteloosheid met woord en beeld.

Aan het boek ‘Woorden schieten raak’ werkte een collectief van schrijvers en kunstenaars mee die op de oproep van Jack Muller (Mr. Jack) en Esther Streefland hebben gereageerd. Jack heeft diverse boeken op zijn naam staan en is o.a. columnist bij Radio Aalsmeer (momenteel even gestopt, maar hij komt hopelijk snel weer terug). Esther is zijn redacteur. Samen maakten zij van alle inzendingen een pracht van een bundel, voor en over Oekraïne.
Het boek kost in de voorverkoop €25 en is te bestellen via www.misterjack.nl. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel.

Op 23 mei was Jack Muller te gast in ‘Door de Mangel’. Hij vertelde daar o.a. uitgebreid over zijn boek ‘Woorden schieten raak’. Luister de uitzending terug via deze link.

Gepubliceerd: 5 september 2022 om 22:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×