Thema Gedichtentuin 2022 is 'kleurrijk'

Aalsmeer – Tijdens het openingsweekend heeft voormalig dorpsdichter Marcel Harting op zondagmiddag een ‘kleurrijke’ voordracht gehouden.
Marcel had een bundel met kleurige gedichten meegenomen, waarbij de bezoekers een kleur konden roepen, waarna Marcel een gedicht over die kleur voorlas. Hij tracteerde de bezoekers, wat zijn outfit betreft, op een passende kleur, door bijvoorbeeld ook telkens een pet in die kleur op te zetten.
De komende twee weekenden is de Gedichtentuin nog te bezoeken op het Boomkwekerskerkhof, naast de Karmelkerk. Het laatste weekend zal er op zondagmiddag nog een muzikaal extraatje zijn, met het optreden van violisten Elin en Michelle. Marcel Harting zal die laatste zondag ook weer voordragen uit eigen werk. Kortom, een bezoekje waard! De openingstijden van de Gedichtentuin zijn beide weekenden van 12-17 uur en de toegang is gratis.
Foto: Voormalig dorpsdichter Marcel Harting

Gepubliceerd: 4 september 2022 om 21:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×