‘Door de Mangel’ over bomen, bloemen en planten met Elize Eveleens

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving maandag 12 september de 355e gast. Grafisch ontwerper en saxofonist Joran van Liempt vertelde uitermate enthousiast over de twee passies in zijn leven. Het was Hans Dulfer die zijn liefde voor de saxofoon aanwakkerde. En als internetpionier leerde hij de kneepjes van het grafisch ontwerpen. De van oorsprong Farregatter noemde zichzelf opgewekt, muzikaal en creatief. De inspiratie voor het ontwerpen en toeteren (zoals hij het zelf noemt) haalt hij uit allerlei dagelijkse dingen. Natuurlijk is ook Joran opzoek gegaan naar een volgende schakel aan de lange ketting van Aalsmeerse en Kudelstaartse gasten.

Het voorwerp van Elize Eveleens

Maandag 19 september zal Elize Eveleens aanschuiven achter de microfoon. “Zij is een wonderbaarlijke creatieve uiting. Een gezellige Buurter. Bij haar draait alles om groen. Bomen, bloemen en planten, is het nou nooit genoeg?” Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Elize? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de
programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elize Eveleens

Gepubliceerd: 13 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×