'DownTown Radio' en 'Lekker Hollands' vanaf locatie Kudelstaart

Zondag 18 september begint de ochtend anders dan anders op de lokale radio. In plaats van ‘Jazz met Kees Regter’ is er ‘DownTown Radio’ met Dennis en Ilse tussen 10.00 en 12.00 uur. Ze zijn live bij DownTown op de Hoek in Kudelstaart. Heel de dag werken mensen met een verstandelijke beperking in Café Op de Hoek en daar is Radio Aalsmeer bij. Ze gaan in gesprek met de toppers die daar werken en Dennis gaat als Zingende DJ Dennis optreden.

Daarna is het tijd voor het programma ‘Lekker Hollands’ wat ook op tv live wordt uitgezonden. Dit programma van Dennis met lekker Hollandse muziek wordt ook uitgezonden vanuit Café Op de Hoek en krijgt voor deze keer ook een DownTown-tintje. De vaste items, met interviews met Nederlandstalige artiesten blijven wel. Zo zijn er telefonische interviews met zangers Maurice Idema en Theo Mezz en komt zanger Frenkie naar Kudelstaart voor interview aan tafel. En wie weet gaat hij ook zijn nieuwe single zingen.

Zin om bij deze uitzendingen te zijn en dan meteen met DownTown-toppers geholpen te worden voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner? Kom dan zondag 18 september naar Café Op de Hoek in Kudelstaart.

 

Foto: Beatle Raadschelders van Café Op de Hoek krijgt 18 september speciale hulp

Gepubliceerd: 12 september 2022 om 22:16 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×