'That's Life' over de Kunstroute

Donderdag 15 september is het weer die ene donderdag in de maand dat ‘That’s Life’ er weer is, Het kunst- en cultuurprogramma van Aalsmeer. Dit weekend is het weer Kunstroute Weekend en natuurlijk staat de uitzending bol van de informatie over een aantal locaties en kunstenaars.

Zoals het Flower Art Museum met als gasten directeur Constantijn Hoffscholte over wat er allemaal te zien is en Hans van Horck. Deze kunstenaar maakt deel uit van de huidige expositie met schilderijen die hij speciaal voor deze expositie heeft geschilderd naar aanleiding van zijn 70 ste verjaardag, Hans hebben we even aan de telefoon.

De kunstploeg met Jan Daalman die met het project Stemmen over de toekomst, de stemmen en wensen laten horen die vorig jaar zijn ingesproken tijdens de kunstroute. Een aantal stemmen zijn bij ons al te horen in de uitzending en natuurlijk het verhaal van dit project.

Natuurlijk mag Anneke Harting, keramiste en vanaf het eerste begin betrokken bij de kunstroute niet ontbreken, buiten haar eigen prachtige werk is er ook een ode aan de eerder dit jaar overleden kunstenaar Ilse Blesing. Maar nog veel meer.

Marcel Harting voormalig dorpsdichter, vliegt even tussen de opbouwwerkzaamheden bij locatie Otto naar de radiostudio om over de Gedichtentuin die dit aankomende weekend voor het laatst is te bezoeken te vertellen en natuurlijk een gedicht voor te lezen.

Jenny Piet en Dennis Wijnhout sluiten af met locatie Art Centre Aalsmeer waar heel veel kunstenaars zijn te vinden en kunstenaar Pauline Zeij en Johan Venema komen ons bijpraten wat er te zien en te beleven valt in de grootste kunstenaars locatie van Aalsmeer.

Kortom wil je de ins en outs weten van de kunstroute aankomend weekend luister dan mee donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met veel kunstige muziek tussendoor.

Gepubliceerd: 12 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×