Eerste prijswinnares ‘Hier met je kassabon’

Aalsmeer – De eerste goedgevulde Aalsmeer Centrum Goodie Box is naar winnares Diana van de Ven gegaan. Ze had een kassabon in één van de verzamelboxen gedaan en won die gigantische box met producten en waardebonnen van de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Het team van Gentlemens Place had de eer om de trekking te doen en haar meteen te bellen met het leuke nieuws dat ze gewonnen had.

Aanstaande en volgende week vrijdag is er weer een trekking en maak je weer kans. Dus vergeet niet je naam en telefoonnummer op je kassabon of rekening te schrijven van een ondernemer uit Aalsmeer Centrum en in een verzamelbox te doen.

Gepubliceerd: 21 september 2022 om 7:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×