Grafisch ontwerper in ‘Door de Mangel’

Maandag 5 september ontving ‘Door de Mangel’ Erica de Ridder als 354e gast. In het live radioprogramma vertelde de dwarsfluitiste over haar werk als muziekdocente aan de muziekschool in de Haarlemmermeer. Daar geeft zij onder meer muzieklessen onder de noemer ‘muziek op schoot’ aan kleine kinderen en hun ouders. Erica studeerde aan het conservatorium en heeft als fluitiste o.a. gespeeld met Tom Parker voor zalen met duizenden muziekliefhebbers. De muzikante omschreef zichzelf als nieuwsgierig en zoekend naar de kracht van muziek.

Zoals elke week, heeft ook Erica een nieuwe gast benaderd. Maandag 12 september komt Joran van Liempt naar de studio. Joran woont in het klaslokaal waar Erica ooit haar eerste orkestlessen kreeg. Hij is grafisch ontwerper van onder andere websites. Hij heeft de website van Erica gemaakt en kwam ook bij haar op les. Zij wil graag van Van Liempt weten waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Het antwoord voor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Joran? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Joran van Liempt

Gepubliceerd: 6 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×