Hornweg weer rechtgetrokken

Aalsmeer – Sinds maandagmorgen is omrijden op de Hornweg ter hoogte van huisnummer 34 niet meer nodig.Zowel fietsers als automobilisten kunnen weer rechtdoor rijden over het nieuw aangelegde viaduct.
Op 8 februari zijn hier de werkzaamheden gestart voor de aanleg van de zogeheten OLV-uitgang van Royal FloraHolland. Dit eerste tracédeel van de nieuwe verbindingsweg in Aalsmeer zal moeten gaan zorgen voor een efficiënte afwikkeling van het vrachtverkeer van de bloemenveiling naar de N201.
Nu de werkzaamheden aan het viaduct over de Hornweg afgerond zijn, kan er verder gewerkt worden aan de daadwerkelijke aansluitingen naar het veilingterrein en naar de Middenweg. Het fietspad over het viaduct ligt er netjes bij, nu is alleen de rest van het gevaarlijk hobbelige fietspad langs de Hornweg nog toe aan flinke opknapbeurt.
Foto: John Tesselaar

Gepubliceerd: 12 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×