Zondag 18 september ‘DownTown op de Hoek’ in Kudelstaart

Kudelstaart – Dat DownTown Ophelia een leuk evenement is, weten velen al. De organisatie wil hiermee vooral laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking meer kunnen dan we met z’n allen denken. Beatle Raadschelders van Café Op de Hoek in Kudelstaart vindt ook dat ze meer kansen moeten krijgen en wil dit laten zien aan zijn klanten. Op zondag 18 september a.s. mogen zij heel de dag meehelpen in de keuken, bediening en achter de bar.

“Zij tellen ook gewoon mee en ik weet dat er een aantal van hen zijn die graag in de horeca willen werken. Zij komen hier ook regelmatig eten of een drankje doen en zijn net zo belangrijk voor me als alle andere klanten. Dus samen met de DownTown Ophelia-organisatie wilde ik dit heel graag organiseren. We gaan er een topdag van maken.”

Die zondag is iedereen welkom om te komen koffie drinken, lunchen, borrelen of eten en te genieten van dit gezellige personeel. Bij mooi weer zal ook het terras geopend zijn. Om er iets speciaals van te maken komt Zingende DJ Dennis optreden en wordt onder andere het Radio Aalsmeer-programma ‘DownTown Radio’ en ‘Lekker Hollands’ live vanuit het café uitgezonden met Dennis Wijnhout en Ilse Zethof.

 

Foto: Eigenaar Café Op de Hoek Beatle met een aantal DownTown-toppers

Gepubliceerd: 13 september 2022 om 19:47 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×