Genieten bij Dag van je Leven feest

Aalsmeer – Wat was het genieten voor de honderden mensen met een beperking tijdens het Dag van je Leven feest in de feesttent op het Praamplein. Donderdag 8 september konden ook zij, net als de duizenden andere feestvierders uit Aalsmeer en omgeving, feesten tijdens Feestweek Aalsmeer. Niet in de drukte met harde muziek en bier, maar veel ruimte voor polonaises of dansen met zelfs de rolstoel. De organisatie vindt al jaren dat ook zij een speciaal feestje verdienen tijdens deze leuke week in Aalsmeer.

Dankzij vele sponsors konden ze getrakteerd worden op een lekkere lunch, drinken, koeken en een ijsje en genieten van optredens van zangers René Eshuijs en Zingende DJ Dennis. Maar liefst vijf clowns zorgden voor extra vrolijkheid of de mooiste ballonnenfiguren. Het hoogtepunt blijft toch altijd wel dat de gasten zelf ook op het podium mogen optreden. Er werd volop gezongen en geplaybackt. En sommigen vonden het meer dan geweldig om mee te dansen met al die vrolijke nummers. Dat ze bijna drie uur op het podium wilden blijven staan, maakte niemand wat uit. Alles mocht.

Extra speciaal was het dat zelfs burgemeester Gido Oude Kotte en wethouder Willem Kikkert even mee kwamen feesten. Ze kwamen informeel langs, maar werden al snel gespot door de mannen van de Ons Tweede Thuis tuingroep die heel graag op de foto wilden. Daar werd uiteraard tijd voor gemaakt.
Leuk is dat deze hardwerkende mannen Aalsmeer op verschillende plekken schoon houden. Ook in de tent hadden ze de handen uit de mouwen gestoken, want ze hielpen mee met de op- en afbouw van het Dag van je Leven feest. Mooi was het ook dat de mensen achter de bar cliënten van Ons Tweede Thuis waren. Zij hebben erg hard moeten werken, maar deden het met veel plezier.

Het bestuur bedankt Stichting Ons Tweede Thuis voor alle hulp, de Feestweek-organisatie voor het beschikbaar stellen van de tent en het geluid, de artiesten en clowns, de sponsors van het eten en de bloemen en alle andere sponsors en vrijwilligers. Dankzij hen werd het een onvergetelijk feest.

 

 

 

Foto: Dag van je Leven

Gepubliceerd: 13 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×