Kunstroute Aalsmeer: 20 locaties, ruim 100 kunstenaars

Aalsmeer – Ook dit jaar kunnen kunstliefhebbers en gezelligheidszoekers tijdens het grootste kunstfestijn van de regio weer hun hart ophalen voor inspirerende kunst, muziek, poëzie, theater en nog veel meer. Voor de 24e keer tonen op 20 bijzondere locaties meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland, musici en dichters hun kunsten aan het publiek. Dat staat garant voor een weekend vol gezelligheid.
Vrijwilligers werken keihard aan de voorbereidingen van de Kunstroute Aalsmeer en bezorgen u straks weer een onvergetelijk weekend.

Wilt u alvast een voorproefje nemen op wat er straks op 17 en 18 september allemaal te zien is? Of uw route alvast voorbereiden? Dat kan met de digitale catalogus die inmiddels online staat. Ga eenvoudig naar www.kunstrouteaalsmeer.nl. Daar vindt u alle locaties, de kunstenaars die daar exposeren, het muziekprogramma en nog veel meer. De locaties zijn nu nog druk aan het voorbereiden, steeds als er nieuwe info beschikbaar is, bijvoorbeeld over leuke bandjes die optreden, workshops, demonstaties etc., dan zetten we die in de catalogus. Ga er dus geregeld een kijkje op nemen.

Gepubliceerd: 2 september 2022 om 19:23 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×