Vlag gehesen: Feestweek kan beginnen!

Aalsmeer – Met het hijsen van een vlag voor het raadhuis, is de aftrap gegeven voor de jaarlijkse Feestweek Aalsmeer. Samen met Dorine Been, secretaris van het bestuur van de Feestweek, heeft burgemeester Gido Oude Kotte deze (belangrijke) taak vervuld.

De Feestweek Aalsmeer wordt zaterdagavond afgetrapt met het evenement Vuur en Licht op het Water. De verlichte botenshow vormt daarbij traditioneel de opmaat naar een vuurwerkshow boven de Westeinderplassen. De Feestweek Aalsmeer eindigt op zaterdag 10 september met overdag o.a. de 36 e Pramenrace.

Volledig programma
“Laten we met zijn allen weer gaan voor een magische feestweek”, zegt burgemeester Gido Oude Kotte. “Als iedereen een beetje rekening houdt met elkaar staat niets ons in de weg om er een geweldige afsluiting van het fraaie zomerseizoen van te maken”. Kijk voor het volledige programma op www.vuurenlichtophetwater.nl en op www.feestweek.nl .

Gepubliceerd: 2 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×