Geen (grote) tassen bij 'Vuur en Licht op het Water'

Aalsmeer – Op zaterdag 3 september is om 23.00 uur ’s avonds weer één van Europa’s grootste vuurwerkshows te zien. De Westeinderplassen zullen voorafgaand en tegelijkertijd verlicht zijn door vele honderden boten en bootjes met feestelijke verlichting. Een groot feest op het water dus, maar er is wel een aantal regels.

Vorig jaar is in de menigte rond het Surfeiland illegaal vuurwerk afgestoken. Dit is uiteraard verboden én gevaarlijk. Dit jaar roept de gemeente iedereen op om geen (grote) tassen mee te nemen. De beveiliging kan de tas die u bij zich heeft op inhoud controleren.

Op de fiets
Het is aan te raden om niet met de auto naar het evenement te komen. Voor verdere (openbaar vervoer) routes, regels op en om het Surfeiland en de beste plekken om de botenshow en het vuurwerk te zien, kun je kijken op www.vuurenlichtophetwater.nl.

Gepubliceerd: 2 september 2022 om 21:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×