Laatste kans bonnetjes inleveren en winnen

Aalsmeer – Vrijdag 30 september is het alweer de laatste trekking van de ‘Win met je kassabon-actie’ waarmee je die goedgevulde Goodie Box kunt winnen, waar heel veel ondernemers uit Aalsmeer Centrum iets leuks in hebben gedaan. Dus vergeet niet je naam en telefoonnummer op je bon of rekening te schrijven van een ondernemer uit Aalsmeer Centrum en voor vrijdag 16.00 uur in een verzamelbox te doen.

Deze zijn tevinden bij  diverse winkels in Aalsmeer-Centrum. De tweede trekking werd afgelopen vrijdag gedaan door Monique en Gerard van De Stoete. Zij mochten Lotte de Meij blij maken met die gigantische prijs en ze was er zeer blij mee. De actie duurde drie weken, dus wie weet ben jij de laatste winnaar!

Gepubliceerd: 27 september 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×