Allerzielen: Wie mis je in je leven? 

Aalsmeer – Op woensdag 2 november a.s. is het Allerzielen: de herdenking van de gestorvenen. Er worden kaarsen worden gebrand ter nagedachtenis van alle doden. Ook zijn die dag/avond sommige begraafplaatsen geopend en speciaal ingericht ter nagedachtenis. Samen met bibliotheek Aalsmeer geeft rouwdeskundige Marion Weij de mogelijkheid om samen stil te staan bij het gemis van jouw dierbare. Pak een stuk papier en schrijf, teken en dicht over deze persoon. Zet indien je dit wenst jouw naam erop en breng het naar de bibliotheek. Daar zal een tentoonstelling worden gemaakt van alle inzendingen zodat iedereen kan zien dat er meer mensen zijn die iemand missen.

Op woensdag 2 november is er van 15.30 tot 16.30 uur een workshop voor kinderen tot en met 20 jaar. Hier is de mogelijkheid om een minischilderijtje te maken ter nagedachtenis aan hen die zo worden gemist. Voor deze activiteit wordt een kleine bijdrage van €1,- gevraagd.

Van maandag 24 oktober t/m 2 november zal Marion Weij vrijwel iedere middag in de bieb te vinden zijn. U kunt dan ook bij haar uw bijdrage  afgegeven. Daarnaast zal Marion op maandag 31 oktober vanaf 20.00 uur in het programma ‘De Top 10 van…’ op Radio Aalsmeer te gast zijn met haar Uitvaart Top 10.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 oktober 2022 om 21:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×