Fien Eveleens in ‘Door de Mangel’

Iedere maandagavond wordt om 19.00 uur een Aalsmeerder of Kudelstaarter gemangeld. In uitzending 361van het tiende seizoen ontvingen zus en broer Mylène en Elbert afgelopen maandag de muzikale kweker André Alderden. De Aalsmeerder heeft tijdelijk in Rijsenhout gewoond, maar mag zich nu een Buurter noemen. Als voorwerp nam hij een elektrische gitaar van een overleden medebandlid mee die hij mocht overnemen. De postzegelverzamelaar noemde zichzelf behoedzaam, zorgzaam en genieten. Dat laatste probeert André ook zoveel mogelijk te doen.

Natuurlijk is André ook op zoek gegaan naar een opvolger voor komende maandag 31 oktober. Dan komt Fien Eveleens-Van Andel naar de studio. Zij is een makkelijke prater, actief in de politiek en zingt graag. De vraag van André is dan ook of zij wel eens in een groot koor had willen zingen. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Fien? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Fien Eveleens

Gepubliceerd: 25 oktober 2022 om 20:08 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×