Radio Aalsmeer Top 100 bekendmaking

De 100 populairste platen volgens de Aalsmeerse radioluisteraar zijn bekend. De Radio Aalsmeer Top 100 is een diverse lijst geworden, met nummers uit zeven verschillende decennia (van de jaren zestig tot nu) en in zes verschillende talen. Van ABBA tot Whitney Houston en van André Hazes tot U2. Er is voor ieder wat wils.

Zondag 30 oktober zal de lijst worden afgetrapt om 12.00 uur met de nummer 100: Het is Nog Niet Voorbij van Gerard Joling. Via DJ’s Robert Arendse en Lianda van der Schilden, Stevan van der Voet en Frederik Tijssen, Rinus en Talitha van Itterzon, Lennart Bader en Eric Spaargaren, sluiten we de lijst uiteindelijk af rond de klok van 22.00 uur met Meindert van der Zwaard en Marion Geisler. Wat er precies op nummer 1 staat blijft nog even een verrassing, net als de gehele top 10. Daarvoor zal je zondag zelf naar de lijst moeten luisteren.

Foto: Radio Aalsmeer Top 100 uitzending

Gepubliceerd: 25 oktober 2022 om 20:07 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×