Nederlandse Top 10 eenmalig op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur

Vanwege de live marathon-uitzending van de Radio Aalsmeer Top 100 die je zondag kunt beluisteren, wordt de uitzending van de Nederlandse Top 10 eenmalig verschoven naar de zaterdagmiddag.

Tussen 14.00 en 15.00 uur presenteert Meindert van der Zwaard het muzikale overzicht van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag. Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde.

Staat Goldband nog op nummer 1? Hoeveel Adrenaline heeft Kris Kross Amsterdam? Zijn Suzan & Freek nog ‘Kwijt’? Alle rangen en standen hoor je in het wekelijkse overzicht. Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen.

Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte! Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Gepubliceerd: 25 oktober 2022 om 19:42 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×