Muzikante Mieke van Trigt bij 'Door de Mangel'

Iedere maandagavond wordt er in ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter uitgebreid geïnterviewd. Zus en broer Mylène en Elbert ontvingen afgelopen maandag muzikant en kunstenaar Tom de Hundt. De ras-Aalsmeerder die vaak in Amsterdam zit voor zijn vak, noemde zichzelf creatief, eigenzinnig en leuk.

Ook Tom is op zoek gegaan naar een opvolger voor komende maandag 17 oktober en vond het heel dichtbij. Hij wil graag dat zijn eigen moeder Mieke van Trigt aanschuift bij de Aalsmeerse talkshow om over haar muziekcarrière te praten. Hij wil graag van haar weten of ze, als ze zo terugkijkt op wat ze allemaal heeft gedaan in de muziek, daar dan niet stiekem haar geld mee had willen verdienen.  Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor de inmiddels al 360e gast Mieke? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858.

“Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mieke van Trigt

Gepubliceerd: 11 oktober 2022 om 12:26 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×