'DownTown Radio' met Esmé en Bart

Zaterdag 15 oktober is er weer een gezellige uitzending van ‘DownTown Radio’, het maandelijkse radioprogramma voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Tussen 14.00 en 15.00 uur komen Esmé Puijker en Bart van Rooijen naar de radiostudio om met programmamakers Dennis en Ilse te kletsen over van alles en nog wat. En uiteraard mogen zij deze keer weer de muziek bepalen.

Met Bart kijken ze terug op de Droomdisco XXL die afgelopen vrijdag in The Beach georganiseerd werd. ‘Onze eigen’ Dennis trad daar ook op als de Zingende DJ en liet de vele feestgangers meezingen en de polonaise lopen.

En Esmé komt onder andere vertellen over wat ze allemaal doet bij De Schakel, een vereniging voor vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking. En daar is ze heel erg enthousiast over. Ze proberen tijdens de uitzending ook contact te leggen met het bestuur om meer over deze vereniging te horen.

 

Foto: Zingende DJ Dennis bij Droomdisco XXL

Gepubliceerd: 11 oktober 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×