Stoptober bij 'Echt Esther'

Aandacht voor Stoptober bij  ‘Echt Esther’. De maand van het stoppen met roken. Jolanda Burgers (gezond leefstijl coach) ontvangt vaak cliënten met een verslaving, waaronder ook rokers. Ze komt hierover vertellen donderdag 13 oktober om 19.00 uur.

Zij behandelt verslavingen door trance en hypnose. Alleen in deze staat wordt je bewuste brein even aan de kant gezet. Want je ratio zegt toch altijd dat 1 sigaret nog wel kan of je hoort jezelf de zin zeggen; morgen stop ik. Door het onderbewuste aan te spreken kun je veranderingen in gang zetten.

En ook Fleur van Smoorenburg komt naar de radiostudio. Ze is afgestudeerd als holistisch therapeut en startte afgelopen zomer haar eigen praktijk . Zij komt vertellen wat zij hiermee kan betekenen en doet voor mensen. Ze is sterk in het lezen, zien en aanvoelen van mensen.

Heeft u een vraag voor een van mijn gasten of een ervaring met stoppen met roken, mail deze voor donderdag 13 oktober naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Jolanda Burgers

Gepubliceerd: 10 oktober 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×