Nederland Leest in bibliotheek

Amstelland – Bibliotheek Amstelland zet trouwe leden en bezoekers tijdens Nederland Leest in het zonnetje door ze het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau te doen. Door hier activiteiten omheen te organiseren stimuleren ze ontmoeting en gesprek. Deelnemende scholen geven het boek van Nederland Leest Junior ‘de regels van drie’ van Marjolijn Hof cadeau aan leerlingen.

Nederland Leest
Één van de grootste jaarlijkse nationale leescampagnes waar Bibliotheek Amstelland aan meedoet. Van 1 tot en met 30 november leest heel Nederland hetzelfde boek en gaat hierover  met elkaar in gesprek. Het thema van Nederland Leest is dit jaar ‘Oud worden, jong blijven’.

Activiteiten
Op zaterdag 5 november is een bezoekje aan de Bibliotheek Aalsmeer zeker de moeite waard, want die dag staat in het thema van de Schrijversparade (zie ook de Radio Aalsmeer Agenda. Het is een dag vol taal, poëzie, verhalen, workshops, interviews en poppenkast voor jong en oud. Dinsdag 8 november vind een nieuwe editie van Literair Café 102 plaats, met Yvonne Keuls in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein waar ze een voorstelling geeft over haar boek ‘Mevrouw mijn moeder’.

Gepubliceerd: 19 oktober 2022 om 23:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×