Aalsmeer Centrum geeft couponboekje met kortingen uit

Aalsmeer – Het couponboekje dat ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum jaren uitgaf is weer terug van weggeweest en deze week verschenen. Huis aan huis is het boekje met vele bonnen voor korting of aanbiedingen verspreid samen met het folderpakket in Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn enRijsenhout. En de bewoners van Amstelveen Westwijk hebben het boekje op hun voordeurmat gekregen
samen met de lokale krant.

In het boekje vind je coupons met kortingen, speciale acties en gratis producten van onder andere de horeca, kappers, schoonheidssalons, bakkers, de slager, kleding- en schoenenzaken, cadeauwinkels, drogisterijen, boekhandels, fotozaken, delicatessenzaken, de fietsenwinkel en nog veel meer. Van alles om de dure decembermaand een beetje aangenamer te maken.
Heb je het boekje niet ontvangen? Bij veel ondernemers kun je hem op de toonbank vinden of loop even binnen bij Total Copy Service in de Dorpsstraat en profiteer van alle acties en kortingen.

Gepubliceerd: 22 november 2022 om 20:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×