Aalsmeerse wint €32.000 bij VriendenLoterij Miljonairs

Aalsmeer – Iris uit Aalsmeer heeft maar liefst 32.000 euro bij elkaar gespeeld in het televisieprogramma VriendenLoterij Miljonairs. Zaterdagavond 26 november was op RTL4 te zien hoe zij speelde op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink en dit bedrag won.
Iris vertelt over haar avontuur in de studio: “Ik was erg verrast toen ik hoorde dat ik in de stoel mocht zitten om het spel te spelen. Ik was erg zenuwachtig, het is toch heel anders om vragen te beantwoorden als je in de schijnwerpers staat. Mijn tactiek tijdens het spel was om alleen te beantwoorden wat ik echt zeker wist. Het was een bizarre ervaring, maar ik vind het fantastisch dat ik dit heb gewonnen. Ik ga de prijs gebruiken om een deel van mijn hypotheek af te lossen. Daarnaast ga ik lekker op vakantie. Ik heb een vriendin in Amerika die ik door de coronapandemie helaas lang niet heb gezien dus ik ga haar zeker opzoeken!”
  
Robert ten Brink
Tijdens VriendenLoterij Miljonairs nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, een tweede kans en de mogelijkheid om een vraag te verwisselen voor een andere.

Gepubliceerd: 27 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×