Bezorg een dorpsgenoot een fijne kerst

Aalsmeer – Ook dit jaar organiseert Participe Amstelland een kerstpakkettenactie. De pakketten zijn bestemd voor inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden. Het doel is om 100 kerstpakketten samen te stellen met leuke, mooie en lekkere (houdbare) artikelen. De organisatie doet daarvoor graag een beroep op bedrijven en dorpsgenoten die iets kunnen missen.

Bijdragen
De actie vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Voor een groot aantal inwoners die in de afgelopen jaren een pakket hebben ontvangen was het pakket een grote en zeer welkome verrassing. Om ook dit jaar mooie pakketten samen te kunnen stellen vragen we uw hulp. U kunt (houdbare) producten leveren voor in de pakketten, zoals bijvoorbeeld kaarsen, koffie, thee, chocolade, keukengerei, doucheschuim, kerstartikelen, enzovoort. Ook kunt u geld doneren voor de actie, we zijn blij met elke euro. Dat kan door overschrijving op NL96RABO0382368835 t.n.v.
Participe Amstelland o.v.v. kerstpakketten Aalsmeer of door het scannen van de QR-code op www.participe-amstelland.nu. Hier vindt u ook alle informatie over de actie. Natuurlijk zetten we alle donateurs in de schijnwerpers!

Nomineren
Heeft u iemand in gedachten die u een kerstpakket zou willen geven? Een lieve buur, een tante die altijd voor iedereen klaar staat, een opa of oma die er alleen voor staat? Denk ook eens aan een jong gezin in uw omgeving. Tot 14 december a.s. kunt u (maximaal twee) mensen of gezinnen nomineren. Ook het aanmeldformulier voor nominaties vindt u op www.participe-amstelland.nu Laten we naar elkaar omkijken en elkaar steunen in deze tijd! Een pakket uit het hart kan een groot verschil maken.

Gepubliceerd: 2 november 2022 om 17:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×