Feestelijke première Kudelstaartse revue

Kudelstaart – Na maanden lang repeteren, schaven, decors bouwen, technische hoogstandjes voorbereiden, kostuums naaien en de zangkelen smeren is het zaterdag 5 november zover: die avond schitteren de sterren van Toneelvereniging Kudelstaart in samenwerking met de ritmische danseressen van Blackbird Dance Centre in een zelfgeschreven en doldwaze revue.

Feestelijk tintje
Om de première extra feestelijk te maken wordt het publiek 5 november extra in de watten gelegd met een smakelijke traktatie en ludieke winactie. Uiteraard is er in de pauze ook een verloting waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor €12,50 online via www.toneelverenigingkudelstaart.nl of bij bakkerij Vooges in de Zijdstraat en slijterij Van Lammeren in Kudelstaart.

Naast de eerste en enkele besloten voorstellingen, zijn er op vrijdag 18 en zaterdag 19 november nog twee optredens in het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg. De combinatie van luchtig toneelspel, zang en dans zal in het teken staan van “Waar de wind ons brengt” waarbij alvast verklapt mag worden dat er heel wat landen worden aangedaan, van de skipiste tot aan de camping en van doedelzakklanken tot aan gevoelige Franse chansons. De zaal gaat open om 19.30 uur en de voorstelling start om 20.15 uur.

Gepubliceerd: 1 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×