Doopsgezinde Bazarweek start met pubquiz

Aalsmeer – De vrijwilligers van de DGA organiseren dit jaar op 19 november wederom een bruisende bazar. Bekend tot diep in het land zet deze topdag Aalsmeer weer even op de kaart. Uiteraard is er het bekende Rad van Avontuur in het gezellige restaurant. Net als de verloting van de grote quilt, een weekendje weg naar Almen en de kinderspelletjes zijn er ook dit jaar weer vele verlotingen met mooie prijzen. En uiteraard de rommelmarkt, de boeken- en kledingmarkt en naast al het tradiotionele, nu ook een veiling met bijzondere items. De start is dit jaar een week vóór de bazar met een pubquiz.

Jaarlijks wordt de bazar van de DGA georganiseerd. Onder leiding van juffrouw Buijs begon het ooit als een avond voor gemeenteleden, kamp- en Westhillkinderen en hun familieleden. De opbrengst was toen voor het gemeente- en jeugdhuisfonds (Binding) maar in de jaren erna groeide de behoefte om als Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer iets te betekenen voor hen die het hard kunnen gebruiken. Sindsdien gaat de helft, en in coronatijd alles, van het opgehaalde bedrag naar goede doelen. Dit jaar zijn dat: Stichting ANDERS Amstelland, het adoptieprogramma Doopsgezind WereldWerk, Internet voor het Kisare College of Health Sciences en het Wasmachine project Doopsgezinde ziekenhuizen Mara District in Tanzania.

De veiling
Om een goede veiling te organiseren is het belangrijk dat er mooie of bijzondere items zijn. Heeft u iets waarvan u denkt dat dit wel eens dé klapper van 2022 kan worden? Neem dan even contact op met cie-bazar@dgaalsmeer.nl.

Inleveren van spullen
Het brengen van artikelen voor de winterkleding, boekenhoek of de rommelmarkt kan vanaf woensdagmiddag 16 november 13.00 uur t/m vrijdag 13.00 uur in het kerkgebouw Zijdstraat 55.

Waar en wanneer?
De bazar is van 10.30 uur tot 17.00 uur. Te vinden in en om het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Zijdstraat 55. Ook als u wilt helpen bent u welkom, mail dan naar cie-bazar@dgaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 8 november 2022 om 20:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×