Floriworld per direct gesloten

Aalsmeer – Op dinsdag 8 november is er per direct een einde gekomen aan het experience center Floriworld voor de toeristische bezoekers. Dat laat directeur Floris Olthof middels een aan het einde van de dag verstuurd persbericht weten. De overeenkomst tussen Floriworld en exploitant DEX Aalsmeer is in goed overleg beëindigd.

Floriworld had de pech dat het tijdens de piek van het coronavirus de deuren opende en daarmee het internationale toerisme tot stilstand kwam. Daar komt nu het coronavirus voorbij lijkt te zijn, ook nog de oorlog in Oekraïne bovenop. Dit heeft het bezoekers aantal niet gestimuleerd. Het is Floriworld niet gelukt om deze negatieve spiraal op een andere manier op te vangen.

Sluiting van Floriworld is op dit moment daarom onontkoombaar. Er is nog wel overleg met DEX Aalsmeer of de geplande zakelijke evenementen doorgang kunnen vinden. Wat er met het gebouw gaat gebeuren, is op dit moment nog onduidelijk.

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 9 november 2022 om 13:51 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×