‘Door de Mangel’ ontvangt muzikant Hans Prent

Op de laatste maandag van november was Linda Bazuin te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De kapster is sinds 1 november de eigenaar van de kapsalon waar zij daarvoor werkte. “We gaan in de eerste week van januari het interieur aanpassen, maar verder blijft veel hetzelfde”. Linda vertelde in de 365 e editie te willen uitgroeien tot een toonaangevende kapsalon in Aalsmeer. Zij omschreef zichzelf als ambitieus, relaxt en ondernemend.

Linda is op zoek gegaan naar een volgende schakel aan de lange ketting van interessante gasten die hun levensverhaal vertellen. Zij vond Hans Prent bereid om op sinterklaasavond naar de studio te komen. De groepsleider bij Hilverda De Boer heeft één grote hobby: muziek. Hij regelt alles wat technisch is in The CoverBand. Linda wil graag weten hoe hij in de muziekwereld terecht is gekomen en wat zijn toekomstplannen zijn. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Hans? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858.
‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Hans Prent

Gepubliceerd: 29 november 2022 om 8:05 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×