Raymond Mens en Anja de Die bij 'Echt Esther'

Donderdag 8 december heeft Esther Sparnaaij weer twee interessante gasten in haar programma ‘Echt Esther’. Raymond Mens en Anja de Die.

Raymond Mens is Amerikakenner en politicoloog. Hij becommentarieert de politieke ontwikkelingen in de Verenigde Staten op radio en televisie. Hij is de auteur van “Lang leve Trump” en “Nieuws als wapen”. In het laatste boek analyseert Raymond een mediaoorlog die allang niet meer om kijkcijfers gaat, maar om politieke macht.  Zou het de Amerikanen ook iets doen dat Nederland ze heeft verslagen op WK in Qatar? Wat is het verschil tussen de huidige politiek in Amerika en hier in Nederland? Esther is benieuwd.

Met ondernemerscoach Anja de Die gaat Esther in gesprek over perfectionisme. Perfectionisme lijkt een goede eigenschap en dat is het ook, mits je de gezonde versie hebt. Wanneer slaat het om naar ongezond? Wanneer loop je keihard tegen die te hoge lat?  Hoe uit zich dat?

 

Foto: Raymond Mens

Gepubliceerd: 5 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×