'Echt Esther' duikt in de spiritualiteit

Donderdag 10 november wordt een inspirerende uitzending van ‘Echt Esther’. Esther Sparnaaij gaat bellen met Annemarie Sips. Ze omschrijft zichzelf heel beeldend: “ Ik ben spiritueel mentor in levenskunde, auteur en een business queen op missie. Samen vormen ze een expertisestatus waarin ik anderen naar een fijner en lichter leven coach.”

Annemarie heeft Esther geraakt met de prachtigste quotes op instagram zoals: “Een punt zetten maakt ruimte voor een nieuw begin” “Soms geeft het leven je een test. Om te ontdekken hoe sterk je eigenlijk bent.”

Maar er is ook een actuele reden om Annemarie nu te spreken, deze maand komt haar nieuwste boek “Voorbestemd” uit. We gaan daarover in gesprek. Zij helpt mensen om dromen te bereiken. Daarnaast schrijft ze boeken, omdat ze het nodig vindt. Ondanks haar dyslectie, door de drang om de wereld een beetje mooier te maken.

De andere gast in de studio is spiritueel medium en intuïtief coach Mercedes Sharrocks. Zij schreef de boeken: ‘Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld’ en ‘Tekens uit het universum’ en het kinderboek: ‘Mijn engelen helpen mij’. Mercedes geeft les in intuïtieve ontwikkeling & mediumschap en verschillende workshops en jaartrainingen live en online.

Ook zij heeft haar hart gevolgd en vindt het heerlijk om mensen te helpen en te inspireren. Hoe mooi als je mensen kunt helpen om hun leven positief te veranderen en te laten ervaren dat er leven is na de dood en dat ze worden geholpen vanuit het universum en zeker niet alleen zijn.

Als je een vraag hebt voor Annemarie of Mercedes. Mail deze voor donderdag 10 november naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 uur.

Foto: Annemarie Sips

Gepubliceerd: 4 november 2022 om 11:18 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×