'Echt Esther', een uitzending vol cadeautjes

Jacqueline Hillegers en Linda Kroezen van de gezellige kappers-en stijlwinkel uit de Zijdstraat komen vertellen over de nieuwe kleurtrends. Ik ben benieuwd of zij in de winkel al merken dat alles duurzamer wordt? Past het koopgedrag van de klant zich al aan de stijgende energie prijzen aan?

Sabine Huijsman uit Kudelstaart wil mensen op een heel unieke wijze aan leuke cadeautjes helpen. Een kant en klaar, leuk en betaalbaar ‘kadootje’, dat door de brievenbus past was haar originele concept. Altijd mooi verpakt, zodat het een feestje is om te ontvangen. Inmiddels is zij voor verschillende bedrijven pakketjes voor personeel gaan samenstellen en dat is de richting waarin ze meer wil groeien.

Janneke Brouwer heeft een bijzonder winkeltje speciaal voor kinderen in het hart van Aalsmeer. Janneke begon met haar winkel in 2018, maar haar liefde voor vrolijke mooie spulletjes begon al toen ze nog een klein meisje was. Esther is benieuwd wat de nieuwste trends zijn voor kinderen. Als jij nog inspiratie zoekt voor de kleintjes, moet je zeker luisteren.

Natuurlijk is Esther ook al benieuwd naar de column van Truus en of zij als cadeau graag een stijlvolle kaars, een verpakt pakketje of juist een boek cadeau geeft.

Heb jij nu al een leuke vraag voor een van deze leuke dames mail deze dan voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Esther vindt het ook leuk om te horen als je geïnspireerd of enthousiast bent over een eerdere uitzending. Berichtjes zijn altijd welkom.

Foto: Jacqueline Hillegers en Linda Kroezen

Gepubliceerd: 13 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×