Sinterklaasintocht live uitzending

Komende zaterdag 12 november is het weer zover! De Sint komt naar Aalsmeer en hij neemt zijn Pieten uiteraard mee. De aankomst van Sinterklaas ging de afgelopen jaren lang niet altijd zonder slag of stoot, maar gelukkig kwam het wel steeds goed.

Of dat dit jaar ook zo is kun je tussen 10.30 en 13.00 uur horen op Radio Aalsmeer. Marion Geisler en Lianne Pol doen live verslag vanaf het Molenplein en ook Rinus van Itterzon is van de partij. Als onze eigen Jeroen Kramer (of Aart Staartjes, voor de meeste ouders) zal hij vanaf de route verslag doen.

Écht een uitzending om even lekker voor te gaan zitten – met een kopje warme chocolademelk bijvoorbeeld en natuurlijk een heleboel pepernoten! Luister jij mee?

Gepubliceerd: 8 november 2022 om 10:19 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×